..

för jag flyger iväg, som ett pappersflygplan.

<3

Day 17 – Your favorite memory 


en sommarkväll för x antal år sen, en av första gångerna vi träffas, plötsligt har jag två armar omkring mig och får en puss.
det var början på vi.

:)

ny dag, nya möjligheter! :)


Day 16 – Your first kiss 
jag minns inte var och när jag minns bara med vem och att det var hemskt..
såå :)

g r r

jag bara måste få ut min frustration nu.. tänker berätta precis hur det känns.

jag är så fruktansvärt trött på att ja tydligen aldrig aldrig räcker till.
det är ingen skillnad vad i helvte jag gör så är det inte tillräckligt bra. jag är tydligen inte tillräckligt bra.
jag försöker och försöker.
jag är så fruktansvärt trött på det att jag inte får nån respons heller.
jag är fortfarande människa, jag kan inte bara överallt och inte vara alla till lags.


just nu har jag bara lust och ta mitt pick och pack och ta med mig mina allra bästa jeppobor någonstans lååångt bort och stoppa upp allt annat någonstans där solen inte skiner.
ni är fortfarande bäst i världen<3

inside my head there's a radiostation














my dreams

day 15

jag har orealistiksa och realistiska drömmar.

orealistiska är t.ex att flytta till LA och typ bli skitrik.
att få spela in en låt i en studio och få den uppspelad på radio.
att skapa ett eget klädmärke.


fast innerst inne är min enda dröm att få leva lyckligt, att få en familj jag älskar och ett jobb jag trivs med hela livet.




you're a lovekiller

i can only tell you what it feels like

why should everything be so hard to forget?
what is past is gone, and it will not come back.
mistakes you made you will live with your whole life.
the day you stop dreaming when you gave it all up.
what if there was a day when you could go back in time and correct all the mistakes and decisions we made.




ibland verkligen avskyr jag att vara nattuggla och inte kunna somna tidigt på kvällen utan är vaken sent. det är ju lätt hänt att man lämnar och tänka och fundera och tänka och fundera när man inte får tag i sömnen.. så är fallet idag.. jag är faktist riktigt trött idag men nej, jag kan inte somna för 5 cent.. gaah

testing

Måste ju testa att blogga från telefonen också. Det går nog bra men jag föredrar nog ändå datorn :) var ju som sagt och gymmade idag, altså vilket grymt nice gym!! Blir att skaffa månadskort dit nu. Nu väntar jag på att nyaste oth avsnittet ska vara klart. Men hejdå :D

my favourite game

hann inte blogga igår. var alltför upptagen med att prata skit, dricka spetsad glögg och skratta åt youtubeklipp med Jonny och Sarah. sen var jag också väldigt upptagen med att leka med min nya telefon.

idag försov jag mig eftersom det tydligen inte var snooze inställt automatiskt på nya telefonen, men jag stressade och hann ändå. nåväl sen när jag kom till skolan hade vi tydligen ingen lektion nu på förmiddagen. damn alltså.

snart ska jag sticka till stan och luncha med kiika,cecci,jonny och valter. sen till skolan på em lektion, efter det ska jag till vasa sports club och lösa ut mitt träningskort, jag vann ett en veckas träningskort dit igår. vad jag blev lycklig, jag vinner ju aldrig något! nå sen ska jag träna och om jag hinner sticker jag tillbaka till skolan igen på spel/filmkväll. så blir väl rätt så fullt upp idag med.

Day 14 – What you wore today 
idag har jag på mig jeansleggings med nitar längs sidan, en hm topp och en kofta.
sen blir det ju förstås träningskläder och efter det lite bättre kläder igen.

ha det bäst! puss


tävling

måndagskvällen blev precis så trkig som alla mina måndagar är. läste projektuppgift, läste bloggar, läst stbl och åt sönder mig själv på piroger och snart söker jag mig till sängen.


är med och tävlar om ett produktpaket ur OBH Nordicas serie Björn Axén Tools i frusofies blogg (http://www.alltforforaldrar.se/frusofie/#Scene_1) :)
tävlingen avslutas 12 december.





samt ett stylingpaket från http://www.designinggoodlife.se/ innehållande Björn Axéns stylingprodukter :)
tävlingen avslutas 12 december.


prrprr

å måndagen den flyter på i vanlig takt.
var bara tvungen att göra nånting så for på en cykeltur.
eheheh vilken fantastisk ide emmi, verkligen superväder att cykla i..

är lite grinig på dig kära vinter, för att när du en gång kommer så kan du inte hållas på några minusgrader celcius så att man inte skulle behöva se detta eländiga slask!! paah

en annan sak som gör mig lite smågrinig är (ursäkta ordvalet) surfittor i butikskassorna! för det första, jobbar man inom kundbetjäning skall man ens försöka vara lite trevlig oberoende hur dålig dag man har, inte sitta och sura och fräsa åt kunderna och för det andra, pratar jag svenska, vill jag också ha betjäning på svenska, inte på finska! jo jag kan visserligen flytande finska men jag kräver ändå att man ska prata svenska med mig om jag så vill! sådeså!

sen vill inte mitt huvud sluta bråka med mig angående min frisyr, vet inte om jag ska fortsätta ha håret såhär


 alltså fortsättningsvis uppklippt

eller


 spara ut håret ungefär som där på bilden..

skulle vilja sätta hårförlängning i och är osäker om det skulle se bra ut med uppklippt hår..
risken med mig och inte uppklippt hår är endast den att jag ser ut som ett ägg med inte uppklippt hår..


sen har jag även min herreman att skylla på när det kommer till denhär låten som envist limmat sig fast på min hjärna,
septembers version av petters mikrofonkåt




det var nog allt för denna gång, xo


fan

om det ska vara såhär kan jag lika bra gå och dö.

fl

emmi goes halartönt

jag anser mig själv ha pluggat alldeles tillräckligt på anatomin nu och behöver slippa från pappren, alltså sticker ja på halarinvigning ikväll! tummen upp.

Day 11 – Your siblings 

jag har bara the one and only storasyster Janina.
Janina är så mycket som 5 år gamlare än mig. det finns perioder vi kommit bra överens och perioder vi har dragit mindre jämnt med varandra. men eftersom vi båda börjar bli såpass gamla nu så är vi för det mesta endast sams. Janina är en snäll och omtänksam syster som vet vad hon vill och står på sig.


mina fingrar luktar hese, bläh

har ett stooooooooort hemskt problem för tillfället..
haha nej inte riktit men ett pyttelitet, listan på bloggare jag följer börjar bli alltför lång nu.. att läsa allas bloggar tar helt enkelt upp för mycket quality time med nukkumatti.. men jag kan ju inte sluta läsa någons blogg heller, då hänger ja ju inte med lägre och måste läsa mer följande gång. ja hemska saker vilka problem.. :)

nu just hänger ett frågetecken i luften, halarinvigning eller ej imorgon? vad hindrar mig? jo anatomitenten på fredagsmorgon.. gaah

för övrigt bytte jag ut kvällens slöuskoutfit mot jeans å lite snyggare paita och stack iväg och rullade klot med bl.a Jonny och Sarah :) jag blev iaf inte sist, men det spelar egentligen ingen roll för mig, bara man har roligt och det hade jag :)

nåja, bajbaj

free bird

i'm so sick and tired of this.. gaaaaaaaaaaaaaaaaaah

känner för övrigt att jag har ett enormt jeppobehov! borde ta tag i saken..

Day 10 – What you wore today 

eftersom jag har varit ledig idag har jag skuttat runt i joggare, en topp och en huppari.. slöuskvarning och mycket skönt! :)





tack

till Emmelie som fixat min blogg! :)
supersnällt av dig :)

checka in Emmelies blogg på samma gång :)
http://emmelieholmqvist.blogg.se/ 

09 - your beliefs

jag kan ju börja med att påpeka att jag är ateist. har inte någon som helst tro till någon religion.
har inte trott på gud eller något sen jag var liten, har tyckt det låtit mest som bullshit, och JAG anser att kyrkan för det mesta har konstiga regler på vad som får och inte får göras och blabla..

MEN jag accepterar folk som har en tro och är troende. jag har t.ex själv en syter som är troende och aktiv i kyrkan och jag respekterar hennes och alla andras tro på gud. därför önskar även jag att folk accepterar min åsikt, vilket nog de flesta hittills har gjort.

så det om det.

sinnessjuk nästa

haha, jag är verkligen allt annat en duktig studerande för tillfället. efter mikrobiologin var jag så slut så jag skippade kultur i vården och stack hem för att powernäppa, 2 timmar senare var jag nästan som ny och bestämde mig för att bråka medd anatomin en stund. några 100 ord senare orkade jag inte mer och kände mig nästan sinnessjuk så nu gör jag allt för att slippa titta på pappren.
har varit ute på en iskall men välbehövlig promenad, och varit in till sale i hopp om att finna det jag har varit snål på hela dagen. problemet är bara det att jag inte vet vad jag är snål på. ut från sale kom jag med voila, wc-papper.. alltså nej, jag har fortfarande inte hittat det snåltanden suktar efter.

imorgon är det halarkramen, men tror nog jag får så lov att skippa det för att lära mig dendär förbannade anatomin tills fredagen + att jag borde kika lite på näringslära tills tenten på torsdag. älskade studieliv <3 NOT


nåja, tjolahopp tjolahej, nu ska jag återgå till pappren och känna mig äckligt pluggis igen en stund.
PUSS


juhu

okej nu har jag nog skrivit så många latinska termer så nu vill jag skriva lite svenska också..

Day 06 – Your day 

Dag 6 var alltså i lördags och min lördag var riktit bra, vaknade och var på strålande humör, vilket nog fortsatte hela dagen trots att det helt skitmycke folk ti abc och stressit as hell. kvällen fortsatte bara på bästa vis.

Day 07 – Your best friend 

jag har ingen bästa vän, jag har många som är så mycket bättre än alla andra, alla på sitt egna sätt! ni vet vem ni är <3

Day 08 – A moment

finns ju tusen, men ett som slog mig va känslan när man stod på scenen i yrkes i maj och blev klar bilmekaniker och student, det kändes så otroligt skönt och vilken lättnad! och stolt över mig själv var jag också. ett ögonblick jag inte glömmer på en stund.

trött i ögat

uuäh nu har jag sovit typ 4 h på 2 dygn, jag är ganska sliten, är inte trött i huvudet men kroppen märker det.. -.- bara jag inte har fått något slag av sömnstörningar ..

som ni ser har jag igen inte hunnit med bloggen, har nämligen jobbat hela häljen å då jag inte har jobbat har jag druckit glögg, busat med nette, sett på flygande stolar och vilda typer och sådant.

jag uppdaterar senare.

i'm not the answer for the questions that you still have

kort skoldag idag, hade endast anatomi på förmiddagen, vilket nog är alldeles tillräcklit med alla latinska termer och gud vete vad.. sjuk hals har jag fortfarande, och öronverk. ååh jag är så trött på att vara sjuk..


har ju också fått en beautiful blogger award av Miia (http://mariiasimons.blogspot.com/) :) nej jag har inte lärt mig hur man länkar på ett snyggt sätt .. :)
så nu ska jag försöka komma på 7 saker vilket inte är det lättaste enligt mig själv.

1. jag kollar alltid in folks ögonbryn.. vilken form de har, färg, är de välvårdade o.s.v och jag har absolutely no idea varför?

2. jag äter överhuvudtaget inte fisk. bara tonfisk om nu det kan räknas till fisk. tkr det är fruktansvärt äcklit och det gör mig spyfärdig.

3. jag är helt sjukt facinerad av tatueringar. tyvärr har jag fortfarande ingen själv.

4. rise against - savior är en av de få låtarna jag har lyssnat på i flera år utan att tröttna. still going very strong..

5. jag tycker inte om att dyka. men tycker nog om att simma..

6. jag beundrar Marinna Käcko av hela mitt hjärta och lite till. tack vare hennes förstålese, tillit och tålamod sitter jag fortfarande här med livet i behåll.

7. och eftersom jag inte kommer på något nu så kan jag bara berätta att vissa människor tycker jag är manlig för att jag är utbildad bilmekaniker, snusar, har lastbilskort, svär så inni helvete och ogillar shopping. men vad jag vet är jag fortfarande kvinna..? :)



Your definition of love

när man har honom/henne någonstans bakom i tankarna mest hela tiden.
när man kan vara sitt absoluta riktiga jag utan att skämmas, och veta att man är omtyckt ändå.
när man kan dela glädje som sorg.
när personen får dig att le även på din allra värsta dag.
när han/hon är den enda och absolut finaste människan på hela jorden.
när man kan se över alla fel och brister men ändå älska personen.
när personen får det att pirra i magen, varje gång.
när man känner att man kan lita på personen.
när han/hon inte skäms att visa sig med dig.
när man kan ta sig igenom kriser men ändå fortsätta ge kärlek åt varandra.
när man står på varandras sida dag som natt.
när man känner att man är som gjorda för varandra och kompletterar varandra.

och när ord helt enkelt inte räcker till för att beskriva din kärlek.


den dagen du faktist inser helt på riktigt att det inte finns någon annan du kan tänka dig att leva med, den dagen du inser att om du miste denhär personen, skulle du göra det största misstaget du gjort,  den dagen du bara vet, ja då vet du att du har hittat rätt.


0304

hehe, som jag sa kunde jag ju inte lova en uppdatering varje dag. nu har jag pajjat en sjukling på huvudet nån dag så därmed sket sig uppdateringen. men nu kan ja ju ändå passa på och slänga in dag 3 och dag 4 när jag råkar ha ungefär såhääääääääääär lång matrast. dämn.

sen har jag ännu en blogaward kvar att göra men det tar vi senare :)


Day 03 – Your parents 
min mamma heter Pia och är världens bästa! hon är snäll, gullig och bra att prata med. hon är även en liten 157cm kort knäppis med inte alltför smarta funderingar alla gånger :) antar min korkade sida kommer därifrån? men nog är hon bara för bra för det! jag har även min mamma att tacka för när det kommer till mitt andra modersmål finska.

min pappa heter Ulf och är också världens bästa! han är snäll innerst inne men pappas och mina konversationer består till 2/3 endast av djävulskap, de gånger han får något sagt vill säga :) mitt pratande kommer inte från pappa iaf ;) pappa är en 192 cm lång flaggstång så mina 166 centimeter kommer inte från pappas gener iaf!

Day 04 – What you ate today 

idag har jag ätit en semla och en viilis till morgonmål, till lunch åt jag tonfiskpasta, sallad och bröd.
jag tvivlar på att jag kommer äta så mycket mer idag eftersom min svällda hals ungefär dödar mig, kanske yoghurt och annat kallt och flytande.

det var det. ikväll blir det kanske musicquiz? får se..


laterö :) <3

02

Day 02 – Your first love

alltså syftar det på första riktiga kärleken eller första "lågstadiekärleken"?

tror ändå mer på sistnämnda och jag måste ärligt talat säga jag minns inte :D
men kanske på dagklubben när jag lekte med kim eller vad han hette så blev jag lite smygkär, haha :D

min första riktiga kärlek är forfarande bäst i världen i mina ögon men jag tänker fortsätta vara sneaky och avslöjar inte desto mer. :)

kära mjölk..

vill du gifta dig med mig?? åh vad mjölk kan vara gott!! förstår inte hur jag klarat mig utan denna dryck i så många år?
och jag har nog seriöst lite bloggasbtinens.

hälgen har varit en bra hälg, blev bara hemmafester med ostbricka, bra sällskap och pople involverade. skönt!
en annan sak som är skönt är att morgondagens mikrobiologi timme är inhiberad p.g.a lärares sjukdom!! ( okej inte för att jag inte skulle vara aktiv studernade, *host* och man får inte önska att någon är sjuk, men man blir ju bara så glad över att slippa mikrobiologi!) jag ska iaf städa.
är också glad över att det inte blir någon halarinvigning på torsdag eftersom jag för tillfället är riktigt trött på krogliv!  tror vi satsar på att sticka till filicia castle och vinna musicquiz igen ;)

och så kort om dagen : anatomi kl 9.15 med perfekt måndagströtthet, men jag börjar nog gilla min lärare mer nu.
efter lektionen sleva i sig mat och sen fixa seminarieuppgiften i vårdvetenskap, blir nog bra, har ju lyckats kirra en suverän grupp åt mig! kom hem, tittade klart wild target, rekommenderas! och sen the last song, rekommenderas! sen blev det ett besök hos Elins :)

nu tror jag att jag ska titta en till film, en komedi helst. the good guy tror jag det får bli.

hejdå sötnosar <3


01

hittade grejen här under i Danis blogg och tänkte att jag stjäl den, så har jag ju nåt att skriva om i november iaf. kan ju inte lova att det dyker upp inlägg varje dag men får väl skriva 2 saker nån anna dag då istället.

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day 
Day 07 – Your best friend 
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – Your dreams 
Day 16 – Your first kiss 
Day 17 – Your favorite memory 
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Another moment 
Day 22 – Something that upsets you 
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – A first 
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment

så, day 01 - introduce yourself

jag är alltså emmi, född munsalabo men antagligen vasabo de närmaste åren.
född den 20 augusti 1991 och är utbildad bilmekaniker och student men (förhoppningsvis) blivande sjukskötare.
min familj består av mamma, pappa och storasyter och hunden Bamse.
jag är en galen, för det mesta glad och ganska impulsiv tjej.
jag tycker om att dansa och jag gillar att umgås med pojken min och jeppoborna.
jag tycker inte om fisk och fåglar!

RSS 2.0