:(

blä. jag är blä. jag är bläbläblä. så känns det. paah

amagaaaad

jag kom på att egentligen är det ju en ren lögn att påstå att jag inte skulle ha någonting att skriva om, för sanningen är ju den att jag egentligen har en åsikt om tjaa, det mesta. Antingen en bra eller dålig åsikt. Ibland skulle jag säkert kunna skriv ett A4 ark om mina åsikter, ibland bara någon liten mening. Men jag väljer att hålla tyst, av den enkla orsaken att om man i bloggvärlden säger något dåligt är man ändå bara ute för att provocera och för att få så många läsare som möjligt, och säger man något positivt finns det ju ändå någon som anser att man har fel fel fel eller så blir man plötsligt någons hackkyckling. Förvisso är det inget fel med att folk har motkommentarer eller är av annan åsikt, men att läsa "blabla detdär är bara ren provocering" eller "blabla du vill bara ha fler läsare" på varannan blogg ungefär börjar bli riktitgt tröttsamt.. jag är av den åsikten att ens blogg är personlig, man skriver det man vill, vare sig man gör det för att få fler läsare eller ej, eller gör det för att provocera eller ej, men for guds skull skit nu på er ni som inte har bättre för än att kommentera sådant. håll er frustration inom er istället.

orsaken till att jag valde att skriva detta, jo jag blev riktigt irriterad över att läsa att någon kommenterar och påstår på en blogg att bloggaren skaffar ett till barn bara för att få fler läsare, eller för att jag läste en annan kommentar på en annan blogg där bloggaren blev en riktigt hackkyckling bara för att hon tyckte hon hade snygga ben. GAAH

off to..

jeppis.. jehe ser så INT framemot de..  har inte nån ork ele lust, men men.

hej!

speciellt madde ;)

min blogg liksom dog ut, motivationen försvann helt och hållet och dessutom spenderar jag inte alltför mycket tid på datorn längre. Jag ville ändå aldrig ta bort bloggen i hopp om att jag skulle få fnatt och börja  skriva igen så fingrarna glöder.

det har nog antagligen hänt really really much sen senast.. t.ex har jag flyttat till landet <3 igen, nämligen maxmo tillsammans med darling.
och vad mer? tja, jag har börjat vara i köket nu också på ABC, jag har min bil sönderplockad, jag sötsaksstrejkar en månad ( bara en vecka kvar!) och sådant..

jag kommer antagligen att skriva åtminstone ett inlägg till här nån dag, för jag fick en sådan uppenbarelse en natt när jag inte kunde sova.

men so long, ha det bäst! puss

RSS 2.0