....

vad skulle jag göra utan dig? bli grå, smälta bort, försvinna och dö.
tänk om det skulle bli sanning? då faller hela världen omkull, ja då rasar hela världen samman.


det blir som det blir.

det om det

blev lite tyst här nån dag, men har haft lite fullt upp. Vasa med Madde, kvällsskift på Marielund och idag shopping i jeppis med mamma. Eller ja, mamma shoppade, jag hade inga pengar, men mamma var gullig och köpte en kjol och örhängen åt mig. Tack <3

Sen trodde jag aldrig det skulle komma en dag då jag skulle säga att chinos är snygga... Hah där fick jag, prövade ett par idag och blev kär.. Får nog ta och shoppa ett par när lönen kommer.


i'm a survivor

Jees, jag överlevde första dagen praktik inom äldreomsorgen. Ärligt talat var det inte så hemskt som jag trodde, fast har ju i och för sig inte ens hamnat på något riktigt skitjobb ännu, så jag ska inte ropa hej innan jag är över bäcken.. Men nog ska det väl gå bra, trots att jag redan nu vet att åldringsvård inte kommer bli mitt framtida yrke. Trevliga jobbkompisar verkar jag iaf få :)

Nu har jag huvudvärk så uta helvete och väntar på Madde så vi får hitta på nå skoj :)

crap

jag har typ NOLL självdiciplin( disiplin, öh hur stavar man det?)

sen e jag arg som ett bi.. morr

sovmorgon ++

Tog jag idag.. Ska skriva några rader innan jag sticker ti ABC och stänger. Uff skulle verkligen inte orka, blir så sent innan man är hem :/

Igår försov jag mig till jobbet, haha (därav plus nr.2 i rubriken). Min telefon hade slagit av, så inget alarm kom på. Chefen hade försökt ringa mig men kommit fram till att min telefon nog har slagit av, hon funderade t.o.m på att ringa T och ha honom att säga åt mig att komma i jobb :D Det konstiga var ju att även T's telefon slagit av, men hans telefon var typ fulladdad så förstår inte varför den slagit av?
Nåväl ingen skada skedd, hade ju butiksskift så det var lugnt! Lämnade längre på jobb istället.
Senare på kvällen kom Janet och Madde hit och vi åt tortillas, mm gott!

Förövrigt funderar jag på att shoppa upp halva nästa lön på kläder.. Blir galen när jag helt seriöst inte har någonting alls att ha på mig, samma kläder heela tiden. BLÄ!





Vad tkr ni föresten om hennes hem? jag skulle bli galen av att bo i ett sådant hus :D

tittiduu

går på övervarv typ såhääääääääääääääääääär mycket.
jabadabadoo. ifall ni ville veta :)


Dukti heest

Jaa, det blev ju som jag gissade med etiktenten. Jag orkade inte läsa ett skit, för jag fattar ingenting, vilket resulterade i att jag lämnade in ett tomt papper på tenten idag. AJAJ!

Immunologin igår däremot gick ju desto bättre.

Ikväll ska jag, haha tro det eller ej, på kulturkväll! Nå bättre det än att sitta ensam hemma! Och imorgon blir det jobb, typiskt mig att lova bort min lediga dag! Nå, pengar behövs väl alltid..

Näe nu dissar jag datasalen och chingchong bakom mig. eeeeeeh..

LP

för de som visste är linkin park mitt absoluta favoritband någonsin. just nu sitter jag och hör på dem. jag älskar och höra på deras musik speciellt när jag är nere, på dåligt humör eller ledsen. jag är i någon av domdär kategorierna just nu.

de kommer btw till helsingfors i sommar. måste få någon med mig!!

sweet

Hm, det är sjukt tråkigt när ens darling är på kvällsskifte -.- Jag är liksom van att ha honom hemma, jag är van att ha någon hemma som hör på skitmusik (okej inte alltid :D), van att ha en hemma som sitter och drar massa skitstoryn och van att ha en hemma som bara jävlas med mig :)
Sen kommer han hem när jag sover och har åkt på jobb ren när jag kommer hem från skolan. Bleh
Nåväl lite andrum är ju bra också.
Kom btw på att T beställt fiber idag, sweeeeeeeeeeeet! Slipper äntligen mokkulan som bara jävlas hela tiden!


Immunologitenten känns inte alltför hopplös heller, vågar nästan hoppas på en tvåa denna gång!
Etiktenten på torsdag däremot förväntar jag mig ingenting annat än ett stort fett U :D

ääh nu blir det snart flum, håller på med för mycket nu! GONATT :) pössss

rolling in the deep

det slog mig idag att jag nuförtiden har upp håret nästan mer än vad jag har ner det..(vilket aldrig skulle ha kommit på frågan för kanske bara ett halvår sen) dels för att det har blivit så långt att det går utan hårspännen, dels för att det är hundra gånger skönare att ha upp det och dels för att det för tillfället är så fult och svårt att göra något åt..

vet bara inte om man ska fotsätta ha det upp, har delade åsikter om jag passar i det eller ej.. -.-





nog om det.. nu tror jag jag snart skall åka till "skärin" , längesen sist..

utan snus i 3 dar

det tar sig sa pyrmoman.. det sa även emmi när hon uppdaterar bloggen 2 gånger på en daag, woho.
får se om jag blir snusfri nu, har varit utan i 3 dagar nu, tänkte jag skulle sluta, men abstinensen tog över idag.. Så lade in en lite prilla och 15 minuter senare mådde jag så apa av den att jag var tvungen att spotta ut den.. hah så kanske det krävdes en maginfluensa för att få slut på ett 7 årigt snusande..

och torktumlare får kläder att lukta skit, ifall någon undrade.
nej nu får jag nog ta och skärpa mig, slita mig från datorn och läsa immunologi. pusshej

on&on

Hello,
Do you miss me?
I don’t know.
My soul,
Miss you baby,
You don’t know!
Right now,
I am dreaming
At no doubt.
Real Love, Real Love…

I need you on and on and on in my life…

You take me higher..
Cause your my fire..

0304

Jag kan inte sluta skratta åt mitt dåliga blogguppdaterande fast jag tänker, jaa åtminstone varannan dag att jag ska uppdatera bloggen. Hah undrar varför det alltid lämnar?


Har iaf de senaste dagarna lidit av maginfluensa, fyfan säger jag bara! Får väl vilken människa som helst att gå sönder.. Nu har jag iaf varit spyfri i ett dygn och matlusten börjar sakta men säker komma tillbaka.. Fick just i mig en varm smörgås, vilket iaf är hemåt istället för de få skedar blåbärssoppa jag har livnärt mig på de senaste dagarna. Synd bara att jag är så jävla hungrig så jag dör snart :( Tänkte även testa min lycka och tävla om ett par Converse från brandsinfashion hos kandylandy.






RSS 2.0