läs!

http://emsii.blog.se/2010/07/30/att-leva-ett-liv-med-atstorningar/

här har ni ett inlägg att läsa från min gamla blogg, det är ett inlägg enligt mig själv värt att läsa och skrivet rakt från hjärtat.

no more

nu sitter jag här, och skriver troligen mitt sista blogginlägg på en stund. har nämligen inte orkat skaffa något internet till lägenheten, eftersom jag inte vet vad jag skall ta för internet. skulle inte orka med något jävla mokkula och ett "fast" internet är tydligen svindyrt i vasa.

igår blev det haparanda till slut endå, fast det såg ut att skita sig in i det sista. jag handlade hem ungefär halva ikea och halva snusgrossen och halva coop extra. och nöjd är jag, förutom att jag fortfarande saknar en garberob i lägenheten, vilket ger mig en ytterst bra orsak att ha min garberob på golvet, vilket jag brukar vara rätt bra på annars också..

när vi kom hem från haparanda for jag till jennys och teemus. innerst inne satt jag med gråten i halsen, alla mina älskade jeppobor lämnar här. jag åker iväg. okej, visserligen bara ca. 80 km härifrån, men ändå. klart det ska bli skönt att flytta, det kan jag inte säga emot, men jag kommer sakna dem så ootrooligt! de är som min egen familj <3

ikväll är det villaavslutning. kvällen skall spenderas i jeppo. vi ska äta tortillas, dricka och skuta raketer. det blir nog toppen!

men nu får det vara färdigbloggat! ha det bra och jag önskar alla som börjar någon skola på måndag lycka till! puss

fitti kaaaar

alltså jag kan inte beskriva, hur fruktansvärt besviken jag är för tillfället! jag verkligern hatar när man har planerat något skitlänge, och så slutar det ändå med att det går käpp rätt åt helvete. jävla jävla skit!


för övrigt har jag packat,packat och packat idag, jag trodde att jag inte hade så mycket saker kvar, men nej så fel jag hade!



When i'm alone in my room
Sometimes i stare at the wall
And at the back of my mind i hear my conscious call
Telling me i need a boy who's as sweet as a dove
For the first time in my life, i see i need love
There i was giggling about the games that i had played with many hearts
And i'm not sayin' no names.
Then the thought occurred, tear drops made my eyes burn
As i said to myself when am i gonna learn?
I can feel it inside, i can't explain how it feels
All i know is that i'll never dish another raw deal
Playin' make believe, pretending that i'm true,
Holding in my laugh as i say that i love you.

Saying no more, kissing you on the ear,
Whispering 'i love you and i'll always be here,
Although i always reminisce, i can believe that i found
A desire for true love floating around inside my soul
Because my soul is cold, one half of me deserves to be this way
Until i'm old, but the other half needs affection and joy
And the warmth that is created by a girl and a boy


en rubrik.

just nu känns det som att jag har alldeles för lite tid på mig och alldeles för mycket jag borde göra. jag menar, halå? vart tog mitt megalånga sommarlov vägen? har ju inte hunnit med någonting :( och har en massa folk jag skulle vilja träffa ännu innan jag sticker till vasa. på fredag åker vi väl antagligen till haparanda, ikea och snusgrossen och sånt. hoppas bara det blir av nudå.. sen lördag vet jag inte men det var tal om kokkola tror jag? söndag flyttar jag ;o och på måndag börjar skolan! men det är lugnt, jag ser faktist framemot att få börja i skolan i år..

nåväl, nu ska jag sticka in till stan och söka nya glasögon. låter jobbigt. ovh ikväll blir det spotlight.





och det spelar ingen roll, det kommer bara leda till något ont ändå.



chillin'

har just badat bastu, har gjort ansiktmask,peeling, gjort hårinpackning å allt sådant. riktigt skönt.
ikväll blir det bara chill, film å chips :)

tänke tipsa om några produkter på samma gång som jag tycker väldigt mycket om och som jag tycker ni ska prova :)

avons planet spa dead sea minerals hårinpackning, gör håret helt underbart mjuk och jag tycker faktist den funkar, har inte alls så slitet hår mera.
avons Planet Spa dead sea minerals hårmask, gör håret helt underbart mjukt och jag tycker faktist att mitt hår inte alls är så värst slitet mera efter att jag börjat använda denna regelbundet.



Advance techniques serum för torra toppar. också denna funkar skitbra! speciellt åt dig som är blond. även denna från avon
.



värmeskydd från TREsemme´. även denna gör håret smidigt och jag tycker den har fungerat bra med tanke på hur mycket jag nöter med fön,plattång,locktång,volumaster..



Dumb Blonde från Bed Head, tigi. denna produkt är tänkt som sista finish, ger håret glans, och motverkar att håret blir statiskt.





African shea butter serie från avon. peelingen är andra från vänster. det är en s.k "sockerpeeling", vilket jag pesonligen tkr skrubbar bättre. och så doftar den ljuvligt!

inxi

surfade runt på youtube och hittade denna, här har ni en tjej som är grym att dansa :) började i hennes dansgrupp i sommar men fick så lov att sluta på grund av att jag skiftesjobbar, det söööög!


ledig ledig ledig

nu ska jag väl ändå ha några rader att skriva.
är inne på semesterdag 4, eller 5 egentligen. har hunnit med jättemycket på dessa dagar.
tänker då inte skriva varenda sak jag gjort, men någonting iaf. lördag kväll t.ex blev en bra kväll enligt mig. drog kalasfylla i jeppo med de allra allra bästa!
på söndag insåg jag att jag hade ett blåmärke på nyckelbenet och dundervärk i foten. but why? ja det vet jag inte.
på måndag stack jag och jonna till vasa (och kix joinade oss i vasa) med paketbilen full med saker till min lägenhet. jag lovar er att min trappuppgång har riktiga killer trappor. h-u-j-e-d-a-m-e-j. vi for också på step up 3D, den var grym. skulle riktit bra kunna se den en gång till. har även handlat min sjuksköterskedräkt för en slutsumma på ett tresiffigt tal. den sved.
på tisdag vaknade jag 8 i onödan. trodde jag skulle till läkaren, men nej det visade sig vara följande tisdag jag skulle, för tant doktor var på semester.  nåväl, inte tog jag det så hårt utan kl 12.30 körde jag mot oravais och var nöjd då jag skulle till frissan. första jag får höra när jag kliver in var "hej vad gör du här?" för det visade ju sig att det var följande tisdag jag skulle till frissan. nämen hej senil och dement eller något? på kvällen for jag till kyrkvägen till hahtos och sorjonens crib. där fanns 4 grabbar från schweiz, det var, helt galet? men roligt :D
idag, har jag, tro det eller ej, jobbat. nej inte får man vara ledig ifred inte.. paaah. har även fått skrotteddy genom besiktningen med 3 anmärkningar, dock inga stora saker. jag har också besökt yrkes och försökt få tag i en kärring som tycks vara omöjlig att få tag i. tillsist tröttnade jag på att vänta och for och sade hej till bästaste gamla läraren Lassila och bil 3a. roligt att se dem :) har även varit till jeppo på tjejsnack, det var faktist riktigt kul!


för övrigt är jag grymt irriterad på en jävla människa för tillfället. en människa jag aldrig ens har ägnat en irritationstanke åt. för det har aldrig funnits en orsak, det har aldrig gått att vara irriterad på denna människa. men nu, nu är jag.
sen tycker jag att någon duktig tjej eller kille ska ta och göra en header åt mig. tack!
och sen är jag även lite confused. men varför, ja det tänker jag inte berätta.

äääh nu sova, imorgon blir det massör, titta på mina dansgruppers uppträdande och sen musicquiz.

shalong

bloggtorkaaa

när jag nu då skaffat en ny blogg, så har jag fullständig bloggtorka.
men imorgon kväll börjar min semester. kanske jag har mer att komma med då?

imorgon fyller Hannanana :) då firar vi henne. och idag såg jag btw en krappe på jobbet som liknade twilight jacob helt sjukt mycket. nomnom.

laterööö

eller jag ändrade mig

behöver få rensat huvudet lite, för att lugna nerverna.
jag som blivande sjukskötare, har aldrig haft några problem med att agera när något akut har hänt, jag har alltid klarat av att behålla nerverna och lugnet och försöka göra det bästa av situationen och gjort det jag har kunnat. har det varit riktigt panik, har jag ringt till 112.
idag har jag varit med om en nödsituation som rörde en familjemedlem. har varit med om det även förr med familjemedlemmar, och jag kan inte sluta förundra mig över hur jävla paralyserad man blir när det är frågan om t.ex ens egen mamma eller pappa. man får inte gjort ett skit, man bara står där med hjärtat i halsgropen, hjärnan helt avstängd och tänker dö inte dö inte, även fast det inte ens är frågan om någon allvarlig sak.
tillsist sansade jag mig dock och slog 112 och jag kan också meddela att det lugnade ner sig och inte rörde sig om något allvarligt sist och slutligen, familjemedlemmen i fråga är i trygga händer nu och påväg till hvc.
men jag är lite skärrad ännu, och behövde få skriva av mig. får se om det ens hinner lugna ner sig tills jag skall infinna mig på jobbet.

såå

börjar härmed blogga här. tröttnade på min gamla blogg som hade spader mest hela tiden. men för tillfället har jag absolut noll att komma med.



RSS 2.0